GEDİZ MADENİ EŞYA TAMİRCİLER ODASI BAŞKANI ALİ OSMAN SUNAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Selim Şentürk, Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde oda başkanlarımızla birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.