BAŞKAN SARAOĞLU, AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, görevinden istifa ederek 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında, 24 Haziran genel seçimlerine milletvekili aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili Mehmet Savurgan’a teslim ederek resmi başvurusunu yaptı.

Düzenlenen basın toplantısına, Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve eşi Mehtap Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir, Mehmet Selim Şentürk, Emin Aras, Av. Eflatun Coşar, AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Gediz Belediyesi Personeli, Vatandaşlar ve Kütahya Basını eşlik etti.

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili Mehmet Savurgan konuşmasında; “24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti teşkilatı olarak her dönem olduğu gibi bu dönemde de seçimlere hazırız. Kütahya’da bu dönem milletvekili sayımız 5’e yükseldi. Biz AK Parti teşkilatı olarak 5 milletvekilinin 5’ini de almayı hedeflemekteyiz. Teşkilatlardan tek istifa eden, tek teşkilat adayımız olan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na rabbim yolunu açık etsin diyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu basın toplantısında yaptığı açıklamada; “AK Parti; dürüstlüğün, doğruluğun ve ilkeli siyasetin adresidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkeye hem üstün siyaset kültürünü benimsetmesi bakımından hem de bu ülkenin gelişimi bakımından çok önemli ve kıymetli katkılar sağlamıştır.

Siyaset hizmet yarışıdır, siyaset proje yarışıdır, siyaset üstün gelme veya galip olma savaşı değildir. Rekabettir. Siyaset hakkı ve haklıyı üstün tutmaktır. Biz büyük ustamız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan hep bunları gördük.

Çini ve termalin başkenti olan Kütahya sanatın ve endüstrinin merkezidir. Geçmiş dönem uygarlıklarına ev sahipliği yapmış Kütahya; Osmanlı zamanında şehzadelerin eğitiminde de önemli bir yer edinerek eğitimin başkenti olmuştur.

2003 yılında yine böyle bir istifa sürecinde Gediz Devlet Hastanesi’nin başhekimliğinden ayrıldım. 14 yıl önce 2004 tarihinde şehrimize hizmet etme yolcuğuna başladım ve acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle sizlerle birlikte şehrimizin her karışına bir şeyler yapma çabası, gayreti içerisinde oldum.

Kütahya’yı geliştirmek, mevcut yerinden daha önemli bir yere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Değerli basın mensupları ve sizlerin huzurunda çok önemli hizmetler edeceğimin sözünü veriyorum. Kütahya’nın sesini güçlü bir şekilde Ankara’ya iletmeye ve oradaki gür sesle Kütahya’nın ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda şehirlerimize ve ülkemize hizmet edeceğimi beyan ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.