GEDİZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE “MEMLEKET MESELESİ” KONFERANSI DÜZENLENDİ

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri çerçevesinde Gediz Kültür Merkezi’nde Güvenlik Politikaları Uzmanı-Yazar Mete Yarar, Türkiye Gazetesi Yazarı Süleyman Özışık ve Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş moderatörlüğünde “Memleket Meselesi” konferansı düzenlendi.

Gedizlilerin yoğun katılım sağladığı Konferansa;  AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Değerlerimizin ortaya çıkması, insanların bilinçlenmesi ve tarihini bilmesi noktasında bu tür programlar oldukça önemli. Tarihini bilmeyen bir toplum geleceğe ışık tutamaz.” dedi.

Davetlilerin büyük bir ilgiyle izlediği ve sorularıyla katıldığı konferansın sonunda sahneye çıkan AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Güvenlik Politikaları Uzmanı-Yazar Mete Yarar, Türkiye Gazetesi Yazarı Süleyman Özışık ve Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş’e verimli sohbetlerinden ötürü teşekkür ederek, üç değerli ismi Gediz’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konferansın sonunda konuşmacılar seyircilerle birlikte öz çekim gerçekleştirdi.