BAŞKAN SARAOĞLU, SON GRUP TOPLANTISINI DÜZENLEDİ

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, uzun süredir birlikte çalıştığı mesai arkadaşları Belediye Meclis Üyeleri ile son grup toplantısını düzenledi.

Belediye Meclis üyelerinden helallik isteyen Başkan Saraoğlu, Gediz’de büyük işler yaptıklarını ifade ederek, bu başarıda meclis üyelerinin de büyük katkısının olduğunu söyledi.

Üç dönem arka arkaya Gediz Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Saraoğlu, “Bugüne kadar sergilemiş olduğumuz çalışmalardan ötürü sizlere minnettarım. Ağız tadıyla güzel bir şekilde İlçemize hizmet ettik. Sizlerden ayrılmak benim içinde çok zor ama hizmet aşkımız ve hizmet görevimiz devam ediyor. Kapım sizlere her zaman açıktır.” dedi.

Milletvekilliği adaylığı süresince kendisine başarılar dileyen Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Saraoğlu’na Gediz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.