GEDİZ TİCARET ve SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİMİ, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Güneş, Yılmaz Özen ve Gökhan Sığanık, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu, makamında ziyaret etti.

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında; “Gediz Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizleri ziyareti memnun etmiştir. Gediz'in ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Saraoğlu; göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05.11.2016 tarih ve 8154 sayılı talimatı gereği ilin ekonomik durumu ve potansiyeli, ilde devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile istihdam konularını değerlendirmek amacıyla yılda iki kez toplantı yapılması öngörülen 24 Nisan 2018 tarihinde Gediz’de yapılacak olan 2018 Yılı 1.Ekonomi toplantısı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetiminin yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Başkan Saraoğlu Gediz’de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.