23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET AKİF ERSOY’DAN HAZEL DOĞANAY OLDU

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Hazel Doğanay, Hamide Nisa Akbulut ve Fadime Nisa Yantır’ı Gediz Belediyesi Başkanlık Makamında ağırladı.

Başkanlık koltuğuna oturan Hazel Doğanay ve çalışma arkadaşları Hamide Nisa Akbulut ve Fadime Nisa Yantır Gediz Belediyesinin eğitime verdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na çiçek takdim ederek teşekkür ettiğini ifade etti. Başkan Hazel Doğanay; “İlçemizdeki Okul bahçelerine kauçuk zemin ve fiziki oyun alanları yapılmasını istiyorum. Ayrıca Gediz’deki sokak hayvanları için barınak eksikliklerinin giderilmesini istiyorum.” dedi.

Belediye çalışmalarını ve hizmetleri noktasında daha farklı bir gözle inceleme ve anlama şansı bulduğunu belirten Başkan Hazel Doğanay, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Başkan Hazel Doğanay, Hamide Nisa Akbulut ve Fadime Nisa Yantır’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “Öğrencilerimiz geleceğimizin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, idarecileri, siyasetçileri, belediye başkanları ve kaymakamları olacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde yetişmesi ve eğitimlerinin kaliteli ve nitelikli alması, ülkemizin geleceği açısından çok ama çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle hayatımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu günün anısına Başkan Hazel Doğanay ve çalışma arkadaşları, Hamide Nisa Akbulut ve Fadime Nisa Yantır’a hediye takdim etti.