GEDİZ ŞEHİR TERMİNALİ YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediyesi tarafından Gediz Şehir Terminali’nin modern bir görünüme kavuşturulması için bakım onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bakım onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında daha önce cam pencere ve kapılar, PVC doğrama ile yenilenen Gediz Şehir Terminali’nin çatısı ahşap oturtma ile düzenlenerek, sıva tamirleri ve komple boya badanası yapılacaktır.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Terminalimizi daha modern ve kullanıma uygun bir hale getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Şehir Terminalimiz ilçemize gelen konukların ilk karşılaştığı mekân olması bakımından önem taşımaktadır. Şehrimizde yoğunluk bakımından da yüksek kapasitede çalışmasından dolayı terminalimizin bakım onarımı belediyemiz tarafımızdan düzenli olarak yapılmaktadır. Terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet verilmesi amaçlanmaktadır.” dedi.