BAŞKAN SARAOĞLU, EMNİYET TEŞKİLATI’NIN YILDÖNÜMÜNDE EMNİYET MÜDÜRÜ BARIŞ TOSUN’U ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünde Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun’u ziyaret etti.

Ziyarette Emniyet Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlayan Başkan Saraoğlu; “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan emniyet teşkilatımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun; “Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri’nin nazik ziyaretleri için teşekkür etti.