GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI KAMPANYA

Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen “Gediz’den Lösemili Çocuklara Anlamlı Kampanya” kapsamında Lösemi (kan kanseri) olan lösemili kardeşlerimiz için Gediz Belediyesi Hizmet Binası Önünde 9 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde Kızılay tarafından kan bağışı kabul edilecektir.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında; “Gediz’den Lösemili Çocuklara Anlamlı Kampanya” kapsamında lösemili kardeşlerimiz için bir araya geliyoruz. Kemik iliği bekleyen lösemi hastası yüzlerce, binlerce kardeşimiz için, bir kampanya başlattık. İnsanlarımızdan hem kan kök hücre bağışı için donör olmalarını, hem de kan bağışında bulunmalarının önemli olduğunu özellikle bildirmek istiyoruz. İnşallah güzel bir çalışmaya hep beraber birlikte adım atmış olacağız.

Donör olmak için; 18-50 yaş aralığında olup, sağlık sorunu olmayan ve kan grubu ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı Gediz Belediyesi Hizmet Binası Önündeki Kızılay tırına bekliyoruz.