SAFAHAT’I OKUMA VE ANLAMA YARIŞMASI 2018 ÖN ELEMESİ YAPILDI

Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Safahat’ı Okuma ve Anlama Yarışması ön elemesi Gediz Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Dört farklı yaş kategorisinde düzenlenen yarışmada her kategori için üç finalist belirlendi. Finalistler, 05 Nisan 2018 Perşembe günü saat 20.00 da Gediz Kültür merkezinde dereceye girmek için yarışacaklar.

Final gecesinde derece için yarışacak yarışmacılara aynı gün hediye takdimi yapılacaktır.

Yarışmanın 5-10 yaş kategorisinde Kurtuluş İlkokulu’ndan Ahmet Esat Kara, Gazi İlkokulu’ndan Ravza Güzelyurt, Kurtuluş İlkokulu’ndan Esma Sena Alsancak; 11-15 yaş kategorisinde Mehmetçik Ortaokulu’ndan Fatmanur Özdemir, Fatih Ortaokulu’ndan Ceyda Özkan, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu’ndan Emine Sena Demiray; 16-20 yaş kategorisinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Rukiye Sena Akel, Evliya Çelebi Anadolu Lisesi’nden Sedef Demircan, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Yağmur Kıraç; 21 yaş üzeri kategorisinde Murat Soylu, Emine Keçeci, Bayram Akarsu; finale kalan yarışmacılar olmuştur.