BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN SAFAHAT YARIŞMASI SPONSORLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Safahat Okuma ve Anlama Yarışması öncesi sponsor firmalar ve Jüri Üyeleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen proğrama; Alsancak Hazır Beton, Engin İnşaat, Gediz Un Sanayi, Taşkın Tarım, Akıllı Market, Daynex Bilgisayar-Güvenlik Sistemleri, Üçgen Bilgisayar, Türk Telekom Serkan İletişim, Cemil’in Yeri Lokantası, GDZ Gediz Otel, Softeks Tekstil, Yılmaz Palet ve Jüri Üyeleri katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında; “Safahat Okuma ve Anlama Yarışması düzenlemekle birlikte topluma Türk düşünce tarihini özellikle Osmanlı’nın sonlarını ve Cumhuriyetin kuruluşunu birlikte gören Mehmet Akif Ersoy’un Ülkemiz için düşüncelerini ve geleceği için bulunduğu öngörüleri okuma fırsatı oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim yapmak istediğimiz Mehmet Akif Ersoy Merhumunun bu çok önemli kişiliğinin topluma tanıtılması, bu değerli fikirlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasıdır.

Gediz Belediyesi tarafından organize edilen ve sponsorların destekleriyle dereceye giren yarışmacılarımıza çeşitli hediyeler verilmektedir. Sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür eder, yarışmaya katılacaklara başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Kültür etkinlikleri kapsamında yarışmaya sponsor firmalara ve jüri üyelerine Başkan Saraoğlu tarafından plaket ve Milli Mücadele Kartpostalları takdim edildi.