BAŞKAN SARAOĞLU’NUN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA MESAJI:

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Yüce Türk milletinin azmi ve inancıyla kazanılmış ve adını tarihe altın harflerle yazdığı bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Bütün imkânsızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkân vermemiştir. Kahraman askerlerimizin çabasıyla Türk Milletinin varlığı yeniden ortaya konmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.”