YAZAR MUSTAFA NAZİLLİ, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Şair - Yazar Mustafa Nazilli ve Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ayşegül Atar, 15 Temmuz’da Halkımızın duygu ve düşüncelerini yansıtan “Sizin Kaleminizden O Gece” adlı şiir kitabını Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na makamında takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Sadece halktan yazarların ve şairlerin eserlerinin yer aldığı 300 kişiden oluşan “Sizin Kaleminizden O Gece” adlı şiir kitabı ile duygu ve düşüncelerimize tercüman olmuşlardır. Böyle bir eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kabullerinden dolayı Başkan Saraoğlu’na teşekkür eden Mustafa Nazilli, sosyal medyada başlattıkları proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından birçok kişinin kendilerine 15 Temmuz’a dair yazmış oldukları şiirleri ulaştırdığını, o şiirlerin derlenerek kitap haline getirildiğini belirtti.