GEDİZ DOSTLAR YARENLERİ’NDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gediz Dostlar Yarenleri, vermiş olduğu desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Gediz Belediyesi’nin katkılarıyla Gediz Dostlar Yarenleri, İlçemizim yöresel tanıtımını yapmak amacıyla Vatan TV “Yörük Kızı Fatoş Kadıoğlu” programına katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yapmış olduğu açıklamada; “Fatoş Kadıoğlu ve İsmail Erçek’in beraber sunduğu programda Gediz Termal Kayak Merkezi, Gediz Mehteranı, Gediz Tarhanası, Gediz Güveci ve Gediz yöresine ait yöresel ürünler tanıtıldı.

Mutfak kültürü ile tanınan ilçemizin tarhanası bugün birçok yabancı ülke ve yurt içinde aranılmaktadır. İlçemizin meşhur tarhanası, höşmerim tatlısı, ev ekmeği, çörek ve su böreği, göveci ve el işçiliği ile yapılan ürünleri iç ve dış pazarda pay sahibidir. Bu bakımdan ilçemizin tanıtımının yapıldığı program Gediz Dostlar Yarenleri’nin çaldığı ve söylediği müziklerle renklendi.

İlçemizi “Yörük Kızı Fatoş Kadıoğlu” programında tanıtımını yapan Gediz Dostlar Yaren Odası ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Gediz Dostlar Yarenleri adına konuşan Mustafa Karabacak, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.