AK PARTİ GEDİZ İLÇE KADIN KOLLARI, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

AK Parti Gediz ilçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “Kadının olduğu yerde nezaket ve zerafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirterek; Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi siyasette de oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük hedefleri arasındadır.

AK Parti Gediz ilçe Kadın Kolları yeni yönetiminin yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.