MURATDAĞI TERMAL TURİZM MERKEZİ DÜNYA GÜNDEMİNDE

Yıldız Yağmuruyla 10 milyon üzerinde tıklanma rekoru kıran fotoğrafları çeken Tavşanlı\'nın Sesi Gazetesi\'nin sahibi Anadolu Ajansı Muhabiri Alibey Aydın Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ni dünya gündemine taşıdı.

Yıldız Yağmuruyla 10 milyon üzerinde tıklanma rekoru kıran fotoğrafları çeken Tavşanlı'nın Sesi Gazetesi'nin sahibi Anadolu Ajansı Muhabiri Alibey Aydın Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ni dünya gündemine taşıdı.

Bölgemizin en önemli Turizm Merkezi olan Muratdağı Termal Turizm Merkezi fotoğraf tutkunlarına ve gelen misafirlere eşsiz güzellikleriyle her mevsim ayrı bir görsel şölen yaşatıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Türkiye’de hem kayak sporu hem de termal sıcak su bakımından zengin olan ilçemizin gözbebeği Muratdağı 2 bin 312 metre yüksekliğe sahiptir.  1450 metrede bulunan Sarıçiçek Yaylası Gölyeri ile Tahtaoluk mevkileri arasındaki Termal Kayak Merkezi Tesisleri yer almaktadır.

Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde kayak yaparak, karın keyfini yaşamak isteyen herkesi ve kartpostallık görselleriyle fotoğraf tutkunlarını davet eden Başkan Saraoğlu; Şu anda Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde 1 metre kar kalınlığı var. Bu kalınlıktaki kar ezilerek kayak yapmaya elverişli hale getiriliyor. Bütün vatandaşlarımızı Murat Dağı Termal Turizm Merkezi’ne bekliyoruz.

Bu vesile ile Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ni Türkiye’ye ve dünyaya tanıtan Anadolu Ajansı’nın başarılı  Muhabiri Alibey Aydın’ı tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bu güzellikleri görmek ve yaşamak isteyen fotoğraf tutkunlarını Gediz Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.