GEDİZ ŞEHİR TERMİNALİ YENİLENİYOR

Gediz Belediyesi tarafından Gediz Şehir Terminali’nin modern bir görünüme kavuşturulması için bakım onarım ve yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Şehir Terminalimiz ilçemize gelen konukların ilk karşılaştığı mekân olması bakımından önem taşımaktadır. Şehrimizde yoğunluk bakımından da yüksek kapasitede çalışmasından dolayı terminalimizin bakım onarımı belediyemiz tarafımızdan düzenli olarak yapılmaktadır.

Bakım onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında cam pencere ve kapılar, PVC doğrama ile yenilene çalışmaları devam ederken, ayrıca terminalin çatısı yenilenerek, sıva tamirleri ve komple boya badanası yapılacaktır. Terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet verilmesi amaçlanmaktadır.” dedi.