“YEREL BULUŞMALAR” TOPLANTISI EĞİTİM CAMİASI İLE DÜZENLENDİ

“Yerel Buluşmalar” kapsamında Gediz Gençlik Merkezi’nde İlçemiz Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile istişare toplantısı düzenlendi.

“Yerel Buluşmalar” toplantısı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, İlçemiz Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanlarının katılımıyla Gediz Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Yapılan çalışmaların, eğitim-öğretimle ilgili sıkıntıların görüşüldüğü toplantının açılışında bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Yerel Buluşmalar” kapsamında düzenlenen toplantılarımızın temel amacı, halkımızın taleplerini not ederek, ilçemizin geleceğine yönelik yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunmaktır. İlçemiz için geleceğimiz için düzenlemiş olduğumuz toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Belediye olarak tüm imkânlarımızla okullarımızın yanında olduğumuzu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden geleni yapmaktayız. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır.

Biz son 14 yıldır İlçemizde bu ülkeye faydalı birer nesil yetiştirmenin, Asım'ın neslini ayağa kaldırmanın mücadelesini veriyoruz. Bizim tek isteğimiz yavrularımızın daha kaliteli eğitim görmesi ve iyi bir kariyere sahip olabilmesidir’’ dedi.

Başkan Saraoğlu, Gediz’de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Düzenlenen istişare toplantısında görüş ve talepler tek tek not edilirken, İlçemizdeki eğitime yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.