GEDİZ VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET

Gediz Vergi Dairesi Müdürü Abdülbaki Aydın, Gediz Mal Müdüresi Züleyha Gülümser, vergi haftası nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bu yıl 26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası nedeniyle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Gediz Vergi Dairesi Müdürü Abdülbaki Aydın, Sivil Toplum kuruluşları, okullar, esnaflar ve kamu kurumlarını hafta nedeniyle ziyaret ederek vergi ödeme alışkanlığı kazandırılmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti ve Gediz de vergi haftasın da yapılan etkinlikler hakkında Başkan Saraoğlu’na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, düzenli vergi toplamanın önemine vurgu yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "Halkımızın vergi konusunda duyarlı olması ve vergi gelirlerinin düzenli olarak toplanması Ülkemizin her alanda büyümesi ve gelişmesinin en temel faktörüdür. Daha güzel günlerde, daha müreffeh bir ülkede yaşamak dileğiyle ülkemize katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımızın Vergi Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi.