BAŞKAN SARAOĞLU, BURSA BÖLGE BAŞSAVCIMIZ SAİT GÜRLEK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek; “Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na yapmış olduğu nazik ziyareti için teşekkür etti.

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu; “Ülkemizin çeşitli yerlerinde başsavcılık görevi süresince doğruya, iyiye ve adalete yönelik tavırları ve örnek duruşuyla ayrıca yaptığı çok önemli hizmetleri ile bizleri gururlandıran Bursa Bölge Başsavcımız Hemşerimiz ve değerli Abimiz Gediz'in medar-ı iftarı Sayın Sait Gürlek’e ailesiyle beraber huzurlu, mutlu, sağlıklı bir emeklilik diliyor, Ülkemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hemşerimiz Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek; 1991 yılından itibaren sırasıyla Ayvalık, Diyarbakır ve Manisa’da başsavcılık yaptı. Sait Gürlek Bursa Cumhuriyet Başsavcısı iken 2011 yılı Şubat ayında Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Bilecik ve Yalova illerinin bağlı olduğu Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanarak, 1 mart 2018 tarihinde emekliye ayrılacaktır.