YARGITAY BAŞKANI İSMAİL RÜŞTÜ CİRİT İLE YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET AKARCA KÜTAHYA’DA

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, Kütahyalı iş adamları Rıza Güral ile İsmet Güral da yer aldı.

Kendilerini Kütahya’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Makam ziyaretinin ardından Yargıtay  Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Vali Ahmet Hamdi Nayir eşliğinde Tarihi Germiyan Sokağında bulunan Kütahya Belediyesi Kent Tarihi Müzesi ile UNESCO’nun “Yaşayan İnsan Hazineleri” ödülüne layık gördüğü çini sanatçısı Mehmet Gürsoy’un çini atölyesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Yavuz, Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, Kütahyalı iş adamları Rıza Güral ve İsmet Güral da hazır bulundu.