GEDİZ’Lİ KAYAK ve ATLETİZM SPORCULARIMIZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde Türkiye Şampiyonasına katılan Kayak ve Atletizm sporcularımıza ödül töreni düzenlendi.

Türkiye Okullar arası, Anadolu Yıldızlar Ligi, Kayaklı Koşu ve Alp Disiplininde Milli Takım-Olimpiyat Elemeleri ve Kulüplerarası Türkiye Birinciliği Şampiyonasına katılan Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde eğitimlerini alarak yetişen kayak sporcularımız ile Atletizm Branşında Türkiye Okullar arası, Anadolu Yıldızlar Ligi, Milli Takım Olimpiyat Elemeleri ve Kulüpler arası Türkiye Birinciliği Şampiyonasına katılan atletlerimize Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Düzenlenen madalya törenine, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Kayak Federasyonu Kurulu Üyesi Ayhan Keskin ve sporcular katıldı.

Gediz Belediyesi’nin katkılarıyla yarışmaya katılan genç sporcular, gün boyu Murat Dağı Termal Kayak merkezinde kayak yaparak gönüllerince eğlendiler. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.