“GÜZEL ŞEYLER KULÜBÜ” GEDİZ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi “Güzel Şeyler Kulübü” Gediz Belediyesini ziyaret etti.

“Güzel Şeyler Adabı Ziyaret” projesi kapsamında ziyarete gelen Okul Müdürü Cafer Ece, öğretmenler, öğrenciler ve “Güzel Şeyler Kulübü” üyelerini, Gediz Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü ve Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı karşıladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü ve Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı; “Gediz Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğrencilerin yanında olduklarını, eğitimlerinde ve sosyal hayatlarının gelişmesinde her türlü katkıyı sağladıklarını dile getirerek, Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi “Güzel Şeyler” Kulübü üyelerini nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.