“YEREL BULUŞMALAR” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında Gediz Ekin Pazarı’nda Zahireci Esnafı ve Sanayi Esnafıyla bir araya gelerek, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Sanayi Esnafını ziyaret etti.

Başkan Saraoğlu; “Gediz Ekin Pazarı Zahireci Esnafları ve Sanayi esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Kendisine iletilen talepleri dinleyen Başkan Saraoğlu, “İlçe esnafının her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, Devletin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermek olduğunu belirtti.

Gedizli esnaf ve vatandaşlar, kendilerini dinleyerek sorunlarını çözme gayreti içinde bulunan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür etti.