BAŞKAN SARAOĞLU, YENİ İTFAİYE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yapımı tamamlanan yeni İtfaiye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Saraoğlu; “Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı üzerinde depo ve müştemilatı ile lojmanları bulunan 4 bin m2 büyüklüğündeki alan, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonrasında Gediz Belediyesi tarafından satın alma yoluyla ilçemize kazandırılmıştı. İlçe merkezine yakın olması ve kullanılabilir alanın belediyemize uygun olması nedeniyle belediyemiz bünyesinde ilçemize kazandırılan mülk, yapılan tadilat, onarım yanında modern kapalı itfaiye garajı ile İtfaiye Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı. İtfaiye Müdürlüğü yanında Elektrik ve Su Arıza Şefliği de aynı binanın diğer bölümlerinde yer almakta.

İtfaiye müdürlüğümüz, yeni binasında ve yeni teknik malzemeleriyle Gedizli hemşerilerimize daha iyi hizmet verecek. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek özellikte inşa edilen bina, geniş donanımıyla da bölgenin en iyi teşkilatlarından birisi durumunda.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak, olası yangınları ve kazaları en az zararla atlatabilmek için çağın gerekliliklerine uygun teknik donanım ve altyapı ile güçlendirmeye devam ediyoruz. ”dedi.