KÖY MUHTARLARI BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Gediz Şubesi Muhtarlar Derneği üyeleri Başkan Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette çöp toplama ile ilgili köylerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gündeme geldi.

Köy muhtarları köylerinde yaşanan çöp sorunu ile ilgili olarak şikayet ve taleplerini Belediye Başkanı Saraoğlu’na ilettiler. Muhtarların köylerinde yapılan çöp toplama hizmetleri sırasında en çok ortaya çıkan sorunların konuşulduğu, sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları oluşturulması amacıyla düzenlenen toplantıda köylerdeki çöp sorunlarının aşılması için fikir alışverişi yapıldı.

Başkan Saraoğlu, “Yaşanan sorunların giderilmesi için istişare yapıldığını belirterek; çöp toplanırken hangi sorunlarla karşılaşıldığı, muhtarların beklentilerini istişare içinde görüştük fikir alışverişinde bulunduk. Gediz Belediyesi olarak üzerimize düşenin fazlasını yaparak, her konuda köylerimizin ve muhtarlarımızın hizmetindeyiz. Sonuç olarak köylerimiz ve muhtarlarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Onların talep ve istekleri köyleriyle ilgili düşünceleri bizim için önemlidir. Bize düşen muhtarlarımızla elele işbirliği içinde daha fazla çalışmaktır. Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız “ dedi.