AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NDE

Gediz Belediyesi, Gediz AK Parti Gençlik Kollarına Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde etkinlik düzenledi.

Ekinliğe Gediz AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Gediz AK Parti Gençlik Kolları yönetim kadrosu ve çok sayıda liseli genç katıldı. Muratdağı Termal Kayak Merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında gençlere ilk kayak eğitimi Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcileri ve Eğitim Kurulu Üyeleri Muhammed Keskin Ve Ayhan Keskin tarafından verilirken gün boyu kayak yaparak yorgunluklarını Murat Dağı Teras Kafede atarak gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

AK Parti’de gençlere önem verildiğine dikkat çeken Başkan Saraoğlu,” AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne siyasette gençlerin aktif rol almasını önemseyerek siyasetin her safhasında gençlerin temsil edilmesini sağladığını söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, sadece siyasette değil devlet kademelerinde de gençlerin görev almasını önemsiyor ve gençlere öncelik veriyor" dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Akbulut,  “Gediz AK Parti Gençlik Kolları Ailesi olarak böyle güzel bir etkinlik organizasyonunda desteklerini her zaman bizlerden esirgemeyen ve her zaman gençlerin yanında olan genç fikirleri önemseyen Gediz Belediye Başkanımız Dr.Mehmed Ali Saraoğlu’na ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük’e şahsım ve Gençlik Kolları adına teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerle birlik, beraberlik içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.