AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET TAN VE GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMED ALİ SARAOĞLU, GALERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz galericiler sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.

Gediz Galericiler sitesi ziyaretinde esnaflarla sohbet eden AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Galericiler Sitesi esnafının dilek, temenni, talep ve şikâyetlerini dinlediler.

Esnaf ve vatandaşlar yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ettiler.