GEDİZ MUHTARLAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

Belediye Caddesi Ziraat Odası Binasında bulunan Gediz Muhtarlar Derneği’nin açılışı törenine; AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz A

Belediye Caddesi Ziraat Odasında bulunan Gediz Muhtarlar Derneği’nin açılışı törenine; AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz AK Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan konuşmasında; “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, açılışını yaptığımız derneğimizin çatısı altında bir araya gelen muhtarlarımızın halkımıza faydalı çalışmalar sunmak adına temelini attığımız Gediz Muhtarlar Derneği’nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder konuşmasında; “Muhtarlar demokrasimizin en temel ögelerinden bir tanesi tek başına bile çok değerli iken birlikte bir araya gelmiş olmanız bizim için daha anlamlı inşallah hayırlı hizmetlere vesile olacak bir mekanın açılışında bulunuyoruz tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu konuşmasında; ”Açılışını yaptığımız Gediz Muhtarlar Derneği’nin vatandaşa hizmet konusunda önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Muhtarlarımızın böyle güzel mekânlara ve hizmet ortamlarına kavuşması ilçemizin gelişimi noktasında sonra derece önemlidir. Gediz Muhtarlar Derneği’nin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker konuşmasında; “Derneğimiz kısa süre içerisinde birlikteliği ve dayanışmayı sağlayarak bir bütün olmuştur. Neden dernek altında diyebilirler; nedeni ise bir olmak, birlikte olmak çoğu zorlukların üstesinden gelerek başarıya ulaşmaktır” dedi.

Açılış akabinde, Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan kahraman Türk Askerlerimiz için dua edildi.

Programın sonunda Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak yeni yıl için basılan 2018 yılı tematik takvimi Kurtuluş Savaşı’nda Gediz Milli Mücadele Kartpostalları dağıtımı yapıldı.