GEDİZ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI MURAT ERGÖÇMEN ve YENİ YÖNETİM, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz.

Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini el birliği ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli unsurlarından biri olan ilçe esnafımızdır” dedi.

Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni yönetimin İlçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.