BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun’u makamında ziyaret etti.

Başkan Saraoğlu, Emniyet Müdürü Barış Tosun’a, Geçtiğimiz günlerde Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce başlatılan soruşturma kapsamında hırsızlık şebekesini kısa bir sürede yakalayıp gözaltına alan emniyet güçlerinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun ise ziyaretinden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ederek, Gediz’in huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirtti.