BAŞKAN SARAOĞLU, MEHMETÇİK ORTAOKULU’NDA KARNE DAĞITTI

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin kapanışı münasebetiyle Mehmetçik Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi.

Mehmetçik Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Saraoğlu; “2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının birinci yarıyılı sonunda karnelerinizi aldınız. Tatil zamanınızda dinlenerek, ikinci eğitim-öğretim dönemine iyi hazırlık yapın. Geleceğin yöneticileri, doktorları, öğretmenleri,  memurları, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. 2017-2018 eğitim öğretim yılının bu son gününde siz öğrencilerimizde bir yıl boyunca verdiğiniz emeklerin ve başarılarınızın karşılığını karnelerinizde gördünüz. Hepinize şimdiden iyi tatiller diliyorum” dedi.

Tören sonunda okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.