KARNE ŞENLİĞİ BÜNYESİNDE BU SENE SİRK GÖSTERİLERİ YER ALACAK

Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine yönelik karne şenliği etkinliği 22 Ocak 2018 Pazartesi günü Gediz Kültür Merkezinde ücretsiz olarak yapılacaktır.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Her yıl kültür etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza yönelik gerçekleştirilen Karne Şenliği etkinliklerimiz bu yıl sirk gösterileri ile sahne alacaktır. Bu tür etkinliklerimiz yoğun bir eğitim ve öğretim sürecinde olan minik öğrencilerimiz için dinlenmek ve eğlenmek için güzel bir fırsattır. Gün içinde üç seans halinde ücretsiz olarak sirk gösterilerine tüm öğrencilerimiz davetlidir” dedi.