GEDİZ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI ERZURUM’DA DERECE YAPTILAR

9-11 Ocak 2018 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Spor Kulüpleri arası Snowboard eleme yarışmalarına Gediz Belediyesi Spor Kulübü adına Ayşe Yılmaz ve Yasin Oyan katılarak derece elde ettiler.

Düzenlenen yarışmada U+15 kategorisinde Bayanlarda Ayşe Yılmaz Türkiye 14.’sü, Baylarda Yasin Oyan Türkiye 35.si oldular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Gediz Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu olan Ayşe Yılmaz Kulüpler arası elemeleri geçen ilk ve tek sporcumuz olarak Kütahya ve Gediz adına bir ilke imza atmıştır.

Erzurum’da düzenlenen yarışmalara katılan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.