BAŞKAN SARAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Pazaryeri Çırak Kadir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret ederek, Pazaryeri Çırak Kadir Cami’nin çevre düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu, “Camilerimiz halkımızın daha nezih ortamlarda ibadet etmelerine olanak sağlamaktadır. Daha önce birçok camimizde gerçekleştirilen uygulamalar gösterdi ki halkımız bu uygulamalardan memnun kalmaktadır.

Pazaryeri Çırak Kadir Camimizde çevre düzenlemesi yapılarak dinimize yakışır şekilde halkımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

Pazaryeri Çırak Kadir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeleri, Gediz Belediyesi’nin çalışmaları ile Pazaryeri Çırak Kadir Cami çevresinin oldukça düzenli hale geldiğini belirterek, Başkan Saraoğlu’na yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.