GEDİZ BELEDİYESİ “MEYDAN PROJESİ”NE HAZIRLIK YAPIYOR

Gediz yeni bir park alanına kavuşuyor. Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun talimatları doğrultusunda, parkları yaşam alanlarına çevirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gediz yeni bir park alanına kavuşuyor.

Gediz’in daha güzel görünüme kavuşması için bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız yürüten Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha önce mülkiyeti belediyemize kazandırılan Özyurt Mahallesi’nde bulunan Ziraat Bankası arsası olarak bilinen alanda çevre düzenlemesi yapılarak, yeni bir yaşam alanı yapım çalışmalarına başladı.

Belediye olarak yaşam alanlarının artırılmasına yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Yeni yapılacak olan yaşam alanı ve park düzenlemesi Gediz Belediyesi’nin “Meydan Projesi” kapsamında yapılaşacak olan alanın telafisi bakımından da önemli bir çalışmadır” dedi

Çevre düzenlemesiyle birlikte Özyurt Mahallesi’nde etrafında otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun grupları, oturma alanları, akrilik zeminli multi saha yapılarak her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği sosyal ve sportif bir alan haline gelecektir.