BAŞKAN SARAOĞLU’NA “YILIN YEREL YÖNETİCİSİ” ÖDÜLÜ

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Kayseri’de 7.’si düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile sahiplerini buldu. Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Yerel yönetimler dergisinin Türkiye genelinde yaptığı belediyeler arası hizmet ve proje anket sonucuna göre, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Turizm’e Destek” Kategorisi alanında 2017 yılının en başarılı proje ödülüne layık görüldü.

Bölgenin en önemli turizm projesi olan “Gediz Termal Tatil Köyü” projesi Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na “Turizm’e Destek” kategorisi dalında yılın başarılı yerel yöneticisi ödülünü kazandırdı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Saraoğlu; "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl Kayseri’de 7.'sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri anketinde Gediz Belediyesi olarak “Turizm’e Destek” dalında ödüle layık görüldük. Durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.