BAŞKAN SARAOĞLU, AK PARTİ GEDİZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI’YLA BİR ARAYA GELDİ

“Yerel Buluşmalar” kapsamında Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kollarıyla bir araya gelerek, bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları’nın yoğun katılımı ile Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, gençler ilçemize dair düşüncelerini, ilçemizi nasıl gördüklerini ve kentte nelerin yapılması gerektiğine dair düşüncelerini anlattı, Başkan Saraoğlu dinledi.

Gediz’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları paylaşan Başkan Saraoğlu; “Genç fikirlere ihtiyacımız var. Gençlerimiz toplum bilinci ile şehrimize sahip çıkmalıdır. Biz, Gediz’de yaptığımız her çalışmayı, sadece bugünü düşünerek değil, geleceği düşünerek planlıyoruz. Bir derdiniz sıkıntınız olduğunda bizlere mutlaka ulaşın. Kapımız sizlere her daim açıktır. Her zaman için geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanındayız.” dedi.

AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Başkan Saraoğlu’na teşekkür ederek, Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nden ayrıldılar.