GEDİZ DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ YOLU SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gediz Belediyesi tarafından alt yapısı ve temeli yapılan Gediz Devlet Hastanesi acil servisi yolu Gediz Belediyesi ile İl Özel İdaresi tarafından karşılıklı yapılan protokol kapsamında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Yeni yapılan Gediz Devlet Hastanesi binası ile Jandarma Kavşağı arasında ulaşım sağlayacak olan 700 metre uzunluğundaki yol için Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Asfaltlama çalışması tamamlanan yeni yol ile hastaneye gelebilecek acil hastaların şehir içerisine girmeden, trafik engeline takılmadan direk olarak hastaneye ulaşımları sağlanacaktır” dedi.