KAYMAKAM ÖNDER ve BAŞKAN SARAOĞLU, GEDİZ GENÇLİK ve KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Kompleks içerisinde bulunan, Gediz Kütüphanesi, Gediz’in Fethi (Tarih canlandırması), Kurtuluş Savaşında Gediz (Tarih canlandırması), Sırlı Gözlerle Gediz (Sürekli sergi), Gediz’in Sözlü Geleneği (Gediz Kültür Yayınları)’ni tanıtan Başkan Saraoğlu; Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.