GEDİZ BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜNÜ ENGELLİLER VE AİLELERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, GDZ Gediz Otelde engelliler gününe özel yemek düzenledi.

GDZ Gediz Otelde düzenlenen yemeğe Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Sert, Gediz İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Borucu, Gediz AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Gediz Belediye Meclis Üyeleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yaptığı konuşmasında “Her yıl dostluk ve kardeşlik adı altında engelliler haftamızı hatırlamak için bir araya geliyoruz. Geçen süreç içerisinde engellilerimize çok önemli katkılar yapıldı. Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli vatandaşlarımız için başlattığı çalışmalar bugün tüm yurda yayılmış ve her kesim ve kurum bu konuda emek ve mesai harcayıp projelerini bu yönde hazırlamaktadır.

Engelli vatandaşlarımızın hayatta yerini almaları için belediyemiz çalışmalarını yürütmektedir. Her projede bu konu dikkate alınarak çalışma yapılmaktadır. Kaymakamlık, belediye ve ticaret odası her türlü desteği sağlamak amacıyla oluşturulan birimleri ile engelli vatandaşlarımızın yanında olmaktadır.

Bu gün davetimize icabet ederek gelen sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.” dedi.

Gediz Engelliler Temsilcisi Mevlüt Ayyüz, Engellilerin her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen ve engelli kardeşlerimizi böyle güzel bir etkinlikle bir araya getirdiği için Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından yerel sanatçı Nihat Türkmen seslendirdiği eserlerle konuklar program sonuna kadar gönüllerince eğlendi