2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SATRANÇ MÜSABAKALARI GEDİZ GENÇLİK ve KÜLTÜR MERKEZİ’NDE BAŞLADI

Gediz Okul Sporları Tertip ve Organizasyon Kurulu tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Satranç Müsabakaları Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda bir ilk yaşanarak Gediz Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezinde dev ekran ve müsabakalara uygun düzeni ile aktif kullanıldı. 3 gün sürecek müsabakalarda minik, küçük, yıldız ve gençler kategorisinde toplamda 9 okul ve 29 kategori ve 70 sporcu ile katılım sağlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Okul Sporları Tertip Komitesi Başkanı Muhammed Keskin Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi kapılarını bizlere açarak böyle bir değeri Gediz’e kazandıran Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na ve ekibine teşekkür ederiz.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında; “Gediz Belediye Spor Kulübü olarak satranç tescilimiz yapıldı. Gençlerimize güveniyoruz. Kulüp olarak satranç yarışmalarında desteğimizi sürdüreceğiz. Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’mizin her alanda kullanılması bizleri mutlu etmektedir.” dedi.