ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde eğitim gören engelli çocuklardan Başkan Saraoğlu’na Teşekkür Ziyareti.

Ziyarete; Okul Müdürleri Ramazan Tuna, Ferdi Ay, Öğretmenler ve Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören Engelli Çocuklar ve Aileleri katıldı.

Gediz Belediyesi’nin engelli dostu bir belediye olduğunu belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; ”Gediz Belediyesi olarak her zaman engelliler ve ailelerinin yanındayız. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Onlara bir nebze de olsa yardım edebilmek, sıkıntıları giderip yüzlerini güldürebilmek için elimizden gelen imkânları seferber ediyoruz. Toplum ve millet olarak tüm engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, tüm engelli vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Ziyaret eden engelli çocuklar; Engelli vatandaşlara verdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na plaket takdim ederek; “Güzellikleri yalnız engelsizler için değil engelliler için de istediğiniz, bir zaman diliminde değil, her zaman bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.” dedi.