BAŞKAN SARAOĞLU, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET AYDIN’I ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarete Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Topaloğlu ve Bilal Uysal eşlik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Eğitimin önemine değinen Başkan Saraoğlu; “ Öğretmenlik mesleği, yüce ve ulvi bir meslektir. Her meslek önemli ve değerlidir ancak insan yetiştirmek gibi önemli bir görevi üstlenen öğretmenlerimiz baş tacımızdır. Çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na eğitime olan katıklarından dolayı teşekkür etti.