TROYA SİRKİ GEDİZ’DE ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÖSTERİ SUNDU

Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 13 Kasım Pazartesi günü Gediz Kültür Merkezinde Troya Sirki tarafından unutulmayacak bir şov, Gedizli çocuklara sunuldu.

Sirk alanında ülke çapında gösteriler yapan Troya Sirki sahibi Tolga Kepenekli, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun bize sağladığı olanaklar sayesinde Gediz’de gösteri yapma imkânı bulduk. Gediz Kültür Merkezinde iki seans halinde sahnelediğimiz gösterimizde akrobatlar, conklörler, illüzyonistler ve hayvanlı gösteriler ve ışıklı gösteriler ile çocuklara güzel anlar yaşattık. Salon Sirki olarak faaliyet gösteren sirkimize gösterdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve gösterilere katılan Gediz Halkı ve çocuklarımıza teşekkür ederim dedi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, ilçemizde çocuklarımıza yönelik kültür etkinlikleri kapsamında sirk gösterisi ile bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın televizyonlardan gördükleri gösterileri canlı olarak izleyebilmeleri için Gediz’de sirk gösterisi planlaması yapılarak hayata geçirildi. Çocuklarımız sirk gösterileri ile unutamayacakları bir gün geçirdiler.” ifadesini kullandı.