GEDİZ BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Gediz Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtımı her yıl olduğu gibi yine Ulucami önünde Cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Muharrem ayının paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Ulucami önünde namazdan çıkan vatandaşlarımızın yanında okuluna giden öğrencilerimize, bayanlara kısacası gelen herkese dağıtılan aşureye halkımızın ilgisi yine büyük oldu.

Dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı muharrem ayının barış ve hoşgörü getirmesini ve dağıtılan aşurenin kabulü için Yüce Allah’tan duacıyız. Cenab-ı Hak bu millete afet ve zulüm göstermesin dualarımızla, herkese afiyet olsun” dedi.