KARAYOLLARI 14. BÖLGE MÜDÜRÜ MEHMET YAZICIOĞLU GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gediz’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu’na, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyesi Erol Altıntaş, Bayburt Group A.Ş. Firma Yetkilileri eşlik etti.

14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu, Yunuslar - Eskigediz yol ayrımı arası bölünmüş yol çalışması, Eskigediz-Hacıbaba Mahallesi-Abide Köyü güzergâhındaki alt geçit ve bağlantı yollarındaki düzenlemeler ile Gediz’in ihtiyacı olan yol yapımı çalışmaları hakkında Başkan Saraoğlu’ndan ayrıntılı bilgi aldı.

Yerinde yapılan yol incelemelerinin ardından Abide Köyüne geçilerek Abide-Simav Duble Yolunun yapım startı verildi.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “İlçemizi ziyaret eden Karayolları Bölge Müdürü’ne, İlçemizin yol ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız dosyayı teslim ettik ve geleceğin kenti olma yolunda ilerlemeye devam eden kentimizin yol sorunlarının çözülmesinin istedik. Karayolları 14. Bölge Müdürümüzde konu üzerinde hassasiyetle duracaklarını belirttiler” dedi.