BAŞKAN SARAOĞLU GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİNDE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen buluşmaya, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Saraoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları anlattı. Amaçlarının her zaman halka en iyi şekilde hizmeti ulaştırmak olduğunu belirten Başkan Saraoğlu; “Biz Halkımıza hizmet etmek için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz her zaman halkımızın hizmetkârı oldu, olmaya da devam edecektir” dedi.

Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Kompleksi içerisinde bulunan Kurtuluş Savaşında Gediz tarihi canlandırma salonunu tanıtan Başkan Saraoğlu, diorama hakkında bilgi verdi.