KAYMAKAM AVNİ KULA’YA VEDA YEMEĞİ

Yayınlanan Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve Emniyet Müdürleri kararnamesi ile yaklaşık 4 yıldır Gediz Kaymakamlığı yapan Avni Kula’nın Mersin’in Erdemli İlçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

GDZ Gediz Otelde düzenlenen veda yemeğine; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Türkiye Adalet Akademisi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Şansal, İlçemiz Hakim ve Savcıları, Gediz Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ünsal, Emniyet Müdür Vekili Kom. Yrd. Fatih Borucu, Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı Kıdemli Başçavuş Murat Erdoğan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Gediz Müftü Vekili Süleyman Duran, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Eser Dinç, Şehit Aileleri, İlçe Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Gediz Sivil Toplum Kuruluşları, Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker, Gediz Mahalle ve Köy Muhtarları, İşadamları, Yenigediz Bölgem Gazetesi ve 43 Buçuk Dergisi adına Av. Mustafa Mert Özalp, İlçemiz Esnafı ve misafirler katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU; İlçemiz Kaymakamı Avni Kula ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve Gediz İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Gediz halkı adına teşekkür ederek yeni görev yerinde ve bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

İlçemiz Kaymakamı Avni Kula’nın yaptığı konuşmada Gediz İlçesinde 4 yıl görev yaptığını ve Gediz İlçesinde yaptığı hizmetleri anlattı. Bundan sonraki yaşantısında Gediz’in ayrı bir yeri olacağını belirten Avni Kula yemeğe katılan tüm misafirler ile tek tek vedalaştı.