BAŞKAN SARAOĞLU, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUSA YILMAZ VE MECLİS ÜYELERİ “GEDİZ TERMAL TATİL KÖYÜ” ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

22 Temmuz 2017 tarihinde temeli atılan bölgenin en büyük turizm yatırımlarından biri olan “Gediz Termal Tatil Köyü” yapım çalışmalarına; İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ve İl Özel İdare Teknik Ekibi ile birlikte incelemelerde bulundu.

Gediz Termal Tatil Köyü çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Başkan Saraoğlu yapmış olduğu açıklamasında; “Termal turizmi geliştirmek için gayret ettiklerini belirterek; söz verdiğimiz gibi Gediz’imizi termal turizm merkezi haline getirmek için Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. Termal turizmde hizmet kalite ve standardını her geçen yükseltiyoruz. Gediz Termal Tatil Köyü Projesi tamamlandığında Türkiye çapında termal turizmdeki markamızı artırarak ilçemizi sadece Kütahya’nın değil, bölgenin cazibe merkezi haline getirecektir.